Om brug af cookies

OPRET BRUGER
OPRET SALG
SLET BRUGER

Facebook

Lige nu

MobilDebat.dk

I vores mobilforum kan du få stor viden og hjælp fra tusindvis af brugere. Mobildebat.dk er Danmarks største forum for mobil, tele og børbare enheder.

Vejledning og regler

Profil

Alle besøgende på Mobilsalg.dk har mulighed for, at oprette en profil på siden. Men der må KUN oprettes en profil pr. person. Ved oprettelsen skal der gives korrekte oplysninger, ligesom disse skal opdateres ved adresseændring, ændring af mailadresse mm. Misbrug af andres oplysninger medfører til permanent lukning af ens profil.

Fortrolighed

Oplysninger udleveret i forbindelse med medlemskabet er personlige, og må ikke videregives. Mobilsalg.dk forpligter sig til ikke at videregive disse personlige oplysninger til tredjepart med mindre, der er tale om et krav fra politi eller retsvæsen.

Betingelser

Når du aktiverer din profil, accepterer du at modtage informationer om nye tiltag og services på Mobilsalg.dk og de andre sider i Mobilbasen.dk.

Kontakt mellem brugere

Vælger du at kontakte en sælger til et af produkterne, der er til salg på Mobilsalg.dk, så udveksler både du og sælger jeres personlige oplysninger (fulde navn, email adresse og telefonnummer). Derefter skal I selv kontakte hinanden vedrørende salg/køb af produktet.

Opsigelse/Sletning af profil

Oprettede medlemmer af Mobilsalg.dk kan til en hver tid slette og deaktivere deres profil. Mobilsalg.dk kan til enhver tid opsige et medlemskab, hvis betingelser ikke følges.

Betaling

Det er gratis at benytte Mobilsalg.dk. Det vil altid være tydeligt angivet, hvis der er tjenester på Mobilsalg.dk, som koster penge at benytte. BEMÆRK: Betaling af købte telefoner og tilbehør sker imellem sælger og køber, Mobilsalg.dk har derfor ikke noget med betaling o. lign. at gøre.

Erstatningskrav

Mobilsalg.dk frasiger sig ethvert ansvar og erstatning i forbindelse med brugen af vores tjenester.

Misligholdelse

Ved misligholdelse af betingelserne er Mobilsalg.dk berettiget til med øjeblikkelig virkning at deaktivere og slette en profil.

Ændringer

Vi tager forbehold for ændringer i denne aftale. I brugerprofilerne er det op til medlemmet selv at vedligeholde de oprettede oplysninger.

Kontakt

Mobilsalg.dk ejes af: Mobilbasen ApS

© 2009 Copyright